29
Mayıs
2024
Çarşamba
SÖKE - AYDIN

AKP'de Yıldırım adaylığını açıkladı

AK Parti Söke İlçe Teşkilatı’nda 2 Kasım tarihinde yapılacak ilçe kongresi öncesinde heyecan artmaya başladı.

Mevcut AK Parti Söke İlçe Yönetim Kurulunda bulunan Namık Yıldırım 2 Kasım’da yapılacak Söke İlçe Kongresinde AK Parti Söke İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Konu ile ilgili yaptığı açıklamasında Söke’de partinin kurulmasından bugüne kadar gelen sürede emek veren ve vermeye devam eden herkese teşekkür eden Namık Yıldırım; “Beş yılı aşkın bir süredir AKP çatısı altında parti üyesi yönetici ve başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Bu çalışma süresi içerisinde teşkilatlarıma ve teşkilatlanmaya ne kadar çok önem verdiğimi, parti tabanımız ve partili kardeşlerime nasıl sahip çıktığımı AK Parti camiası çok iyi bilmektedir” dedi.

Bu güne kadar birlikte görev yaptığı AK Parti Söke İlçe Başkanı Ali Mürteza Güzelyağdöken başta olmak üzere, yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıyla çalışmış olmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade eden Namık Yıldırım; yapılacak kongrenin parti içi demokrasi anlayışı bakımından önem taşıdığına dikkat çekerek “Seçim kampanyası süresince sevgi ve saygı sınırları içerisinde seviyeli, kimseyi kırmadan, kimseyi darıltmadan, insanların onuruyla, haysiyetiyle oynamadan mertçe doğruluktan ve dürüstlükten ödün vermeden tek yumruk ve tek güç olarak hep birlikte AK Parti’yi Türkiye genelinde olduğu gibi yerelde de iktidara taşımak için, Söke İlçe Başkanlığına ekibimle beraber adayım.Bir ilçe başkanı olarak tek bir amacım olacak, tüm partilerimize belde ve köylerimize hizmetin en iyisini sunmaktır. Bunun için yolla çıktık teveccüh delegelerimizindir” diye konuştu.

2 Kasım tarihinde yapılacak genel kurulda güzel bir rekabetin yaşanacağına inandığını ifade eden Namık Yıldırım, kongrede kazananın AK Parti olacağına inandığını söyledi.

Söke siyasi arenasında tanınmış isimlerden biri olan Namık Yıldırım, 1961 yılında Söke'de doğdu. AKP İlçe Başkan Adayı Namık Yıldırım, çiftçilik, turizm ve inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 09:39:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?