30
Mayıs
2024
Perşembe
SÖKE - AYDIN

AKP'liler dayanışma gecesinde buluştu

Anayasa Mahkemesinin kararı ile moral bulan AK Partililer Söke’de düzenlenen geceyi coşku ile kutladı.


Söke İlçe Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği Birlik ve Dayanışma Gecesine AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, İl Yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilnevneli, İl Genel Meclis Üyesi Akif Pala, Sazlıköy Belediye Başkanı Abdülmüttalip Demir, Yenidoğan Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Kemal Karakaş, Coşkun Oruçyüz, Kadın ve Gençlik Kollarının yanı sıra belde başkan ve yöneticileri ile delegeler katıldı. Yemekte ilçe eski Başkanı Kemal Özbek ve ekibi, Anavatan partisinden Söke AK Parti teşkilatına katılan grupta hazır bulundu.


Düzenledikleri gecenin planlamasının bir ay önceden yapıldığını söyleyen AK Parti Söke İlçe Başkanı Ali Güzelyağdöken “Amaç kongre takviminin gerçekleşmesinin ardından delegelerimizle bir araya gelip, ilçe kongresi öncesi birbirimiz tanımaktı. Ancak Anayasa Mahkemesinin kararı gecemize daha da coşku ve anlam kazandırdı. Ülkemizin üzerinden ağır bir yükü kaldırmanın ardından bundan sonra Ak Parti iktidarının hizmette tempo yükselteceğine inanıyoruz” dedi.


AK Parti’nin siyasette kirlenmemiş siyasetçilerin buluşma noktası olduğuna dikkat çeken Ak Parti Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser konuşmasında; “Hiçbir siyasi partinin oluşturamadığı sosyolojik tabanı bu gün AK Parti sağlamıştır. Herkesi kucaklayan bir anlayışla önümüzdeki virajı AK Parti’nin temiz, dürüst siyasetçi yapısı ile aşmakta kararlıyız. AK Parti’li yerel yönetimlerin başarısının güzel örneklerinden biri Söke’de Sazlıköy ve Yenidoğan Beldelerinde yaşananlardır. Söke merkez de eksik kaldık ama önümüzdeki yerel seçimlerde bu eksikliğin giderileceğine inanıyoruz. Özellikle teşkilatımızın tabanda yapacağı bire bir çalışmaları önemsiyoruz. Bu konuda teşkilatımıza büyük görev düşüyor” diye konuştu
AK Parti Söke İle Teşkilatı Birlik ve Dayanışma gecesinde konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise; gündemde yer alan Ergenekon soruşturması ile ilgili olarak; “Ergenekon ile AK Parti için düşünülen sinsi planlar çok çirkin. Kapatma davasıyla Türkiye ve biz sıkıntı çektik. AK Parti bundan sonraki süreçte önüne bakarak, hizmetlerine devam edecektir. Türkiye’nin sağduyuya ihtiyacı var. Ergenekon operasyonları kapsamında Türkiye üzerinde oynanan çirkin senaryolar ortaya çıkmaya başladı. Bu gün gelinen noktada sandıktan çıkan irade sonucunda her türlü zorluklarla mücadele etmede kararlı olan bir başbakan ve ekibi var. Milletin desteği bizle beraberdir. Bizi ayakta tutanda budur” ifadelerini kullandı.
Söke AK Parti teşkilatının Birlik ve Dayanışma gecesinde konuşmacıların şiir tutkuları ön plana çıktı. Gecede ilk konuşmayı yapan AK Parti Söke İlçe Başkanı Ali Mürteza Güzelyağdöken konuşmasını şiir ile açıp şiirle bitirdi.
Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Aydın il Başkanı İsmail Hakkı Eser Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'dan güzel bir şiir okuyarak konuşmasına renk kattı. Son olarak gecede konuşma yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem de konuşmasının içinde iki şiire yer verdi. AK Partili konuşmacıların şiirleri yorumlamaları beğeni toplarken; şiirler yemeğe katılanlarca alkış topladı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 18:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?