19
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Aldatılan koca dehşet saçtı

Aydın’ın Söke ilçesi’nde bir şahıs başka bir erkekle birlikte yakaladığı eşini çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Olayda bayanla birlikte yakalanan ve sevgilisi olduğu iddia edilen şahıs da ağır yaralandı.

Olay dün akşam meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, Söke Merkez Yenikent Mahallesinde oturan Y.A isimli şahıs bir süre önce eşi E.A’nın kendisini M.Y. isimli şahısla aldattığından şüphelenerek eşini takip etmeye başladı.

09 BD 7.. plakalı özel minibüsü takip eden Y.A. Granata mevkiinde eşi E.A.’yı minibüs içerisinde M.Y. isimli erkekle birlikte yakaladı. Y.A. yanında getirdiği iki ayrı bıçak ile hem eşini hem de sevgilisi olduğu iddia edilen M.Y.’yi defalarca bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri sonucu E.A. isimli bayan olay yerinde hayatını kaybederken, çeşitli yerlerinden yaralanan M.Y. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olaydan sonra Y.A. suç aleti ile birlikte güvenlik güçlerine teslim oldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 12:35:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
anıl çan IP: 88.251.18.xxx Tarih : 18.09.2009 11:22:58

burası türkiye ve biz müslüman bir ülkeyiz bizim kendimize özgü ahlak din kurallarımız var bizim kitabımızda yazmaz böyle şeyler ölümü haketmiş kadın ve yaptığının cezasını bulmuş. allah kocası kimse eğer o adama sabır versin inş fazla ceza almaz.