24
Mayıs
2024
Cuma
SÖKE - AYDIN

Başarılı personel ödüllendirildi

SÖKE İLÇE EMNİYETİNDE BAŞARILI PERSONELE ÖDÜL

Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü etkinlikleri devam ediyor. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında toplam 222 personele sahip Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan başarılı 40 polis ödüllendirildi.

Törene; İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke Garnizon Komutan Vekili Kurmay Yarbay Sebahattin Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, çeşitli daire müdürleri ve kuruluş temsilcileri ve Emniyet mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 165. Yılını ve ödül alan emniyet personelini kutladı.

Söke’de emniyet teşkilatının giderek kaliteli ve daha hızlı hizmet verdiğine dikkat çeken İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, 2009 ve Mart 2009 ile Mart 2010 dönemlerindeki suç oranlarının kıyaslandığında ciddi bir düşüş gözlendiğini söyledi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” sözünü hatırlatan İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; “Şüphesiz bütün kamu görevlileri görevini iyi yapmaya gayret etmektedir. Ancak daha fazla gayret sarf ederek çalışan arkadaşlarımız da var. Bugün kendilerini ödüllendirdiğimiz arkadaşlarımız Söke’de meydana gelen olaylarla ilgili çalışmalarda gerçekten üstün gayret gösteren arkadaşlarımızdır. Başarılı arkadaşlarımızı kamuoyuna takdim etmek ve diğer arkadaşlarımıza örnek teşkil etmesi açısından bu töreni düzenledik” dedi.

Kaymakam Demirezer İlçe emniyeti’nin Söke halkından da estek gördüğünü ifade ederken, katkıda bulunan tüm kuruluşlara ve yakın zamanda bir araç tahsis eden Söke Belediyesi ve Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’ye teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından törende başarılı 40 emniyet mensubuna protokol üyeleri tarafından başarı belgeleri verildi.

SÖKE İLÇE EMNİYETİNDE BAŞARILI PERSONELE ÖDÜL
SÖKE İLÇE EMNİYETİNDE BAŞARILI PERSONELE ÖDÜL
SÖKE İLÇE EMNİYETİNDE BAŞARILI PERSONELE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 21:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?