18
Mayıs
2024
Cumartesi
SÖKE - AYDIN

Belediyeye Ankara'dan davet

SÖKE BELEDİYESİ BAŞBAKANLIĞIN DAVETİ ÜZERİNE ANKARA’DA

E-Belediyecilik çalışmalarında Cumhurbaşkanlığı’ndan 3 ödül alarak örnek olan Söke Belediyesi, Başbakanlığın daveti üzerine Suriye’den gelen heyete sunum yapacak.

Suriye yerel yönetimler Bakanlığı Başkanlığında ülkenin Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, bazı kamu dairelerinin bilgi işlem yöneticileri ve üst düzey bürokratlarından oluşan 15 kişilik Suriyeli heyet; Türkiye’deki e-Devlet çalışmalarını incelemek üzere Ankara’da bulunuyor. Başbakanlık e-Devlet çalışma grubu ve Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyonda Suriyeli heyete Türkiye’deki e-devlet uygulamaları hakkında sunum yapılacak. Başbakanlık’dan gelen davet üzerine Söke Belediyesi heyeti de Ankara’da olacak. Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke Belediyesi Bilgi İşlem sorumlusu Mehmet Zeylan ve SAMPAŞ yetkilileri e-Belediyecilik konusunda sunum gerçekleştirecek. Toplantıda ayrıca Söke’yi tanıtan video gösterimi de yapılacak.

Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi Başbakanlıktan alınan davetin Söke için çok önemli olduğunu belirterek; “E-TR Ödüllerinde yaşadığımız onurun ardından Türkiye’nin örnek belediyelerinden biri olarak resmi ziyaretlerinde Suriyeli heyete sunum yapacak olmak bir başka onur” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 18:03:16
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 18:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?