22
Mayıs
2024
Çarşamba
SÖKE - AYDIN

CHP'liler yemekte bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları'nın düzenlediği yemek Söke'li CHP'lileri bir araya getirdi. 

Söke Öğretmen Evi Lokalinde gerçekleşen yemeğe CHP Aydın Milletvekili Mehmet Semerci, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Karababa, Söke Ziraat Odası Meclis Üyesi Mustafa Tanyeri, CHP Söke İlçe Teşkilatı yönetim birimleri ve çok sayıda partili katıldı. 

Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP Söke İlçe Başkanı Erkan Polat, Milletvekili adaylarının delegasyon tarafından belirleneceğini söyledi. İlçe yönetimi olarak delegelerin vereceği kararın sonuna kadar arkasında olduklarını kaydeden Polat, "Bu ülkenin kadınları Tandoğan'da, Çağlayan'da en son onun deyimi ile İzmir'de en güzel cevabı vermişlerdir. Kurtuluş savaşını nasıl erkek ve kadınımız ile hep birlikte kazanmışsak, önümüzdeki mücadeleyi de öyle kazanmak zorundayız. Vatanımızı sandıkta kurtaracağız. Ağustos ayında CHP'nin iktidar yemeğinde yeniden buluşacağız" diye konuştu. 

Gecenin ilerleyen saatlerinde başta CHP Aydın Milletvekili Mehmet Semerci olmak üzere tüm davetliler pistten inmedi. Geceye katılan konuklar ilerleyen saatlere kadar hep bir ağızdan şarkılar söyleyip, gönüllerince eğlendiler
iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2007 Cumartesi 17:04:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?