18
Mayıs
2024
Cumartesi
SÖKE - AYDIN

Çöpçülüğe mangallı veda

Söke Belediyesi’nin temizlik hizmetleri ihaleyle özelleştirilerek UT-SE Hizmet Paz. San. Tic. Ltd. Şti’ye verilirken, temizlik hizmetlerindeki görevleri sona eren işçiler düzenledikleri mangal partisiyle çöpçülüğe veda etti.

Veda partisinde işçilere hitaben konuşan Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, özelleştirme sonrası hiçbir işçiyi işten çıkarmak gibi bir düşüncede olmadıklarını belirterek, "Yeni Belediyeler Yasası gereği personel giderlerimizin bütçemizin yüzde 30’nu aşmaması gerekiyor. Bu nedenle temizlik hizmetlerini özelleştirerek tasarrufa gitmek istedik. Emekliliği gelen arkadaşlara çalışmalarından ve bu şehre katkılarından dolayı teşekkür edeceğiz. Diğer arkadaşlarımızı ihtiyaç duyulan şantiye hizmetlerinde değerlendireceğiz" dedi.

Temizlik işleri amiri Yunus Özyol ise, dar kadroyla yıllardır Söke’de sorunsuz bir temizlik hizmeti verebilmek için çaba sarf ettiklerini ifade ederek, "Bugün nüfusu 100 bine dayanan bir ilçede 40 kişilik bir ekiple hizmet vermeye çalıştık. Hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki yeni görev yerlerinizde başarı diliyorum" diye konuştu.

Encümen üyelerinden Abdullah Arıcı’nın da katıldığı veda partisinde, konuşmaların ardından başkan ve işçiler mangalda kendilerine ziyafet çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2005 Perşembe 16:41:21
Güncelleme :12 Mayıs 2005 Perşembe 16:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?