26
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Damat dehşet saçtı

Aydın’ın Söke ilçesinde aile içi sorunları olan bir şahıs, yolda karşılaştığı kayınbabasını kafasına silah sıkarak öldürdükten sonra eşinin kardeşinin işlettiği kahveyi basıp, silahla kahveyi taradı. Açılan ateş sonrası kahvede herhangi bir kişi yaralanmazken, olaydan sonra kayıplara karışan damat jandarmanın arama çalışmaları neticesinde olayda kullandığı silahla beraber yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay öneki gün akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Söke’nin Sarıkemer Beldesi’ne bağlı Yeşilköy’de ailevi sorunları olan damat M.Y. kayınbabası M.Ö. ve eşinin kardeşi Ü.Ö. arasında daha önceden sorunlar yaşadığı öğrenildi. Önceki gün akşam saatlerinde sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı sinirli bir şekilde yolda yürüyen damat M.Y. yolda kayınbabası M.Ö. ile karşılaşması üzerine yanında taşıdığı silahı çıkararak kayınbabasının kafasına üç el ateş açtı. Damadı tarafından vurulan M.Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, öfkeli damat daha sonra kayınbiraderi Ü.Ö.’nün işlettiği kıraathaneyi de taradı.

Kahveye bir şarjör mermiyi boşaltan M.Y. olaydan sonra silahıyla beraber kayıplara karıştı. Jandarma tarafından el konulan olayda ruhsatsız silahı ile birlikte yakalanan öfkeli damat çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 12:58:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?