19
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Dikkat, elektrik kesintisi!

AYDEM Elektrik Dağıtım Şirketi (EDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre 5-6 ve 7 Ağustos tarihlerinde Söke’ye bazı köylerde elektrik kesintisi olacağı öğrenildi.

Söke ilçesine bağlı Yeşilköy ve Kaygıllı trafo kabinlerinin enerjilendirilmesi ve çevre irtibat hatlarının aktarılması çalışmaları yapılacağı belirtildi.

Yapılacak çalışmalar nedeni ile 5 ve 6 Ağustos tarihlerinde Söke’ye bağlı Karacahayıt, Yeşilköy, Avşar, Karakaya ve Köprüalan Köylerinde 07.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Çalışmalar nedeni ile 7 Ağustos tarihinde ise Söke’ye bağlı Çavdar, Kaygıllı, Bayırdamı, Sofular, Demirçay, Aslanyaylası ve Avcılar Köylerinde kesinti olacak.

AYDEM EDAŞ’tan yapılan açıklamada vatandaşlar elektrik kesintisinin olacağı saatlerde vatandaşları elektrikle çalışan cihazları devden çıkarmaları, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında şebeke ayırıcıları açmaları konusunda uyardı.

Yapılan programlı kesinti dahilinde yapılacak çalışmaların daha önce bitirilmesi halinde enerjinin belirtilen saatten önce verilebileceği belirtilirken; vatandaşların kesinti hakkında geniş bilgi için 186 Alo Elektrik hattını aramaları istendi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 12:15:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?