20
Mayıs
2024
Pazertesi
SÖKE - AYDIN

'Dolmuş Tv' yayına başladı

Söke'de Şehir Minibüs Kooperatifi ve Simge Ajans'ın işbirliği ile gerçekleştirilen 'Dolmuş Tv' yayına başladı. Toplu taşımacılık yapan Söke Şehirçi Minibüslerine kurulan ekranlarla mini bir yerel tv modeli oluşturuldu. Reklamların yanı sıra güncel haberler, pratik ve yararlı bilgiler, hava durumu, komik video klipleri gibi çeşitli sunuların yer aldığı yayınlar, toplu taşıma araçlarını tercih eden vatandaşların beğenisini kazandı. 

Uzun yıllar yerel televizyonculuk deneyimine sahip olan Simge Ajans Müdürü Levent Tuncer; şehiriçi minibüs yayıncılığı ile Söke'de bir ilke imza attıklarını söyleyerek; “Çeşitli kuruluşların kendi şubelerinde interaktif olarak uyguladığı, büyük şehirlerde sadece metro ve hava yolları şirketlerinde bulunan uygulamayı Söke'de hayata geçirdik. Şehiriçi ulaşım yayınını Simge Ajans olarak Söke'ye kazandırmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Halkımızdan aldığımız reaksiyon ve işletme sahiplerinin ilgisi bizi memnun etti” dedi. 

Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi Başkanı Mustafa Özkaya da, Söke'ye böyle bir hizmetin gelmesinde katkıları olduğu için mutlu olduklarını söyleyerek; “Söke için güzel bir hizmet olduğunu düşünerek bu projeye imza attık. Uygulama ile birlikte yolcularımızın zevkli bir yolculuk geçirmeye başladı. Olumlu tepkiler üzerine doğru bir karar verdiğimizi bir kez daha anladık” ifadelerine yer verdi.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 15:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?