31
Mayıs
2024
Cuma
SÖKE - AYDIN

DSP Başkanı'ndan ziyaret

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer Aydın ziyaretleri kapsamında ilçeleri de unutmadı. Söke İlçe Teşkilatını ziyaret eden DSP Genel Başkanı Zeki Sezer Sökeli partililerle bir araya geldi.


DSP Genel Başkanı Zeki Sezer; basın mensuplarına “Türkiye’nin gerçek gündemini mi, yoksa sanal gündemini mi değerlendirelim?” diyerek Türkiye’nin gündemine esprili bir gönderme yaptı. Ülke gündeminde tartışılan baş örtüsü konusunun gereksiz yere abartıldığını dile getiren DSP Genel Başkanı Zeki Sezer; Milliyetçi Hareket Partisi’nin başörtüsü konusundaki yaklaşımlarını eleştirdi.


Türkiye’nin ekonomik anlamda sıkıntılı ve zor bir dönem yaşadığını, AK Parti Hükümeti döneminde bu sıkıntıların çoğaldığını dile getiren DSP Genel Başkanı Zeki Sezer; “Diğer partiler kavga etsin bizim çözüm önerilerimiz var” dedi. Aydın ilini üreten ve ülke ekonomisine katma değer kazandıran aydınlık insanların yaşadığı bir yer olarak nitelendiren Sezer; “Türkiye’nin her yerinde vatandaşlarımız ekonomik anlamda sıkıntı çekiyor. Ancak bu sıkıntı Türkiye’nin batısında üretimi ile öne çıkan, verimli topraklara sahip Aydın’da dahi yaşanması Türkiye ekonomisinin içinde bulunduğu durumu özetliyor” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 03:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?