22
Mayıs
2024
Çarşamba
SÖKE - AYDIN

Düğün hazırlığı yaparken intihar etti

Aydın'ın Söke ilçesinde düğün hazırlığı yapan TARİŞ muhasebecisi intihar etti. Dün işyerine gelmeyen muhasebecinin çiftlik evinde kendini av tüfeği ile vurduğu belirlendi. 

Olay dün akşam saatlerinde ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Söke TARİŞ'te Muhasebe bölümünde çalışan Mustafa Arıkan (28) henüz belirlenemeyen bir neden dolayı intihar etti. Söke'ye bağlı Sarıkemer beldesi yakınlarında bulunan dayısı Murat Öztan'ın çiftliğinde kendisini av tüfeğiyle vuran Mustafa Arıkan'ın düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi. Söke'de özel bir dershanede öğretmenlik yapan Hasibe Evcim ile kısa bir süre önce nişanlanan Mustafa Arıkan'ın dün işyerine gelmeyerek, yıllık izne ayrılmak istediğine dair bir faks çektiği bildirildi. Acı haberi duyan Mustafa Arıkan'ın yakınları ve nişanlısı şok geçirirken, intihar sebebi tespit edilmedi. İntihar haberi Mustafa Arıkan'ın ailesi gibi Söke TARİŞ camiasında da üzüntüyle karşılandı. 

Mustafa Arıkan'ın işini iyi yapan bir TARİŞ çalışanı olduğunu belirten Söke TARİŞ Müdürü Mehmet Karayel, "Mustafa görevini en iyi şekilde yapan, sakin ve çevresinde sevilen bir arkadaşımızdı. Sabah saatlerinde gelen haber bizi çok üzdü. Hepimizin başı sağ olsun" dedi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2007 Cuma 15:04:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET TEKİN IP: 213.243.27.xxx Tarih : 24.06.2007 12:30:52
ACI HABERİ ANTALYADAN ÖĞRENDİM.BENDE Bİ SÖKELİ OLARAK,MUSTAFA ARIKAN A ALLAHDAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİNEDE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM. AVŞARLI...