2
Haziran
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Emekli bankacının feci ölümü

SÖKE’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Aydın’ın Söke ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isterken aracın çarptığı emekli bankacı hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Söke-Milas karayolu üzerinde bulunan outletler önünde meydana gelen kazada, Milas’tan Söke istikametine seyir halinde olan Ali Ö. yönetimindeki 09 KZ 445 plakalı araç, karşıdan karşıya geçmekte olan Güner Durukan’a (54) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun kenarına fırlayan Durukan, feci şekilde can verdi.

Sürücüsü Ali Ö. ve yanındaki şahsın amatör balıkçı oldukları ve balıktan döndükleri öğrenilirken; kazada hayatını kaybeden Durukan’ın cenazesi Söke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak araç sürücüsü Ali Ö. gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

“ÖNLEM İSTENİYOR”

Yaz sezonu ile birlikte gerek Söke-Milas Karayolu’ndaki trafik akışı gerekse outlet mağazalarındaki yoğunluğu artması trafik kazaları yönünden gözleri bu bölgeye çevirdi. Yenidoğan minibüsleri durağının alışveriş mağazaları karşısında olması dönüş yapacak olan yayaların yol karşısına geçmesini mecbur kılıyor. Diğer taraftan son dönemde özel araçlarını alışveriş mağazaları karşısına park eden vatandaşların karayolu üzerinden karşıdan karşıya tehlikeli geçişleri yürekleri her defasında ağızlara getiriyor. Vatandaşlar bu bölgede mutlak önlemin alınmasını; Yenidoğan minibüslerinin dönüş için outlet mağazaları tarafında konuşlanmasını, vatandaşların karşıdan karşıya geçmek zorunda bırakılmamasını istiyor.

SÖKE’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
SÖKE’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
SÖKE’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 12:20:02
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 18:30:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?