27
Mayıs
2024
Pazertesi
SÖKE - AYDIN

Engelliler hünerlerini sergiledi

SÖKELİ ENGELLİLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan Sökeli engelliler, izleyicilerden bol bol alkış aldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Söke Kıryarlar Eğitim Uygulama ve İş Merkezi kutlama programı gerçekleştirdi. Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleşen etkinliğe Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, okul müdürleri, engelli öğrencilerin velileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte konuşma yapan Söke Kıryarlar Eğitim Uygulama ve İş Merkezi Müdürü Hüseyin Şahin; herkesin kendisini engellilerin yerine koyarak dünyaya birde o göz bakmasını öğrenmesinin gerektiğini söyledi. Söke Kıryarlar Eğitim Uygulama ve İş Merkezi olarak engelli öğrencilere yönelik çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiklerini ifade eden Okul Müdürü Hüseyin Şahin, hazırladıkları etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Etkinlikte Söke Kıryarlar Eğitim Uygulama ve İş Merkezi’nde eğitim gören engelli öğrencilerin yer aldıkları gösteriler büyük beğeni topladı. Kılıktan kılığa giren engelli öğrenciler sahnede tüm hünerlerini sergilerken, katılımcılardan bol bol alkış aldılar.

SÖKELİ ENGELLİLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
SÖKELİ ENGELLİLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 17:23:01
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 23:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?