30
Mayıs
2024
Perşembe
SÖKE - AYDIN

Esnafın sıkıntılarını dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, çalışma programını Söke’de sürdürdü. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Söke İlçe Başkanı Ali Mürteza Güzelyağdöken ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ile Söke’de kurum ve kuruluşlara ziyarette bulundu.


Erdem ve beraberindeki heyet ilk ziyareti Söke İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu’na yaptı. Ziyarette konuşan Erdem; “Meclisin tatile girmesi ile yaz sezonu çalışmalarımız başladı. Bu çalışmalar kapsamında ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Söke Kaymakamımız tayini nedeni ile yakında Söke’den ayrılacak. Bu nedenle bu ziyaret bir vedalaşma ziyareti anlamını da taşıyor. Kaymakamımız Celil Ateşoğlu, hizmetleri ile takdir ettiğimiz bir kaymakamımız oldu. Kendisine hizmetleri ve çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinde de başarılar diliyorum” dedi.


Ziyaretlerinden dolayı AKP Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve AK Parti İlçe Yönetimine teşekkür eden İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu; “Tayinim nedeni ile 7 Eylül tarihinde Söke’den ayrılıp, yeni görev yerim Karamürsel’de göreve başlayacağım. Görev sürem içinde gerek İl Başkanı olarak gerekse daha sonra Milletvekili olarak Sayın Mehmet Erdem’den çok faydalandık, iyi çalışmalar yaptık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekilimizin Söke’ye desteklerinin artarak devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.


Kaymakamlık ziyareti sonrasında Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve beraberindeki heyet Esnaf Odaları’na ziyarette bulundu. Esnaf Oda Başkanları ile bir araya gelen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem; esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Hükümet olarak esnaflara yönelik çalışmalar yaptıklarını dile getiren Erdem; Aydın esnafının sorun ve sıkıntılarını aşması için bu sorun ve sıkıntıları Ankara’ya taşıdıklarını ve dile getirdi.


Daha sonra Söke Ziraat Odası’ni ziyaret eden AK Parti heyetini, Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Örnek ve Meclis Başkanı Mustafa Karababa karşıladı. Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Örnek, Milletvekili Mehmet Erdem’in Ankara’da gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. Örnek ; “Milletvekilimizin üreticilerin sıkıntılarının aşılması noktasında desteklerinin devam etmesini bekliyoruz” dedi.


AK Parti Milletvekili Mehmet Erdem daha sonra Söke Ticaret Odası, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şubesi ve basın kuruluşlarına ziyarette bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 11:55:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?