19
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

İki kaza da ucuz atlatıldı

Söke-Milas karayolunda bugün meydana gelen iki ayrı trafik kazası ucuz atlatıldı.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte hareketli günler yaşayan Söke-Milas Karayolu’nda kazalar eksik olmuyor. Söke Ovası’nın tam ortasından geçerek en uzun karayolu köprüsü olarak adlandırılan Söke-Milas Karayolu’nda bir anlık dalgınlık çeşitli kazalara neden oluyor. Araç sürücüleri kazalara karşı uyarılırken; özellikle karayolunun çok düz olması nedeniyle araç sürücüleri uykusuzluğa karşı tedbirli olmaları konusunda uyarılıyor.

KONTROLÜ KAYBEDEN KAMYON YOL KENARINDAKİ AĞAÇLARA ÇARPARAK DURABİLDİ

Söke-Milas Karayolu’nda meydana gereken kazada felaketin eşiğinden dönüldü.

Didim yönünde Söke yönüne seyretmekte olan Adem Karaaslan (35) yönetimindeki 35 PHM 21 plakalı kamyon, Yenidoğan Beldesi Ziraat Okulu karşısında yol kenarında bulunan ağaçlara çarparak durabildi. Özel bir şirkete ait olduğu öğrenilen nakliye kamyonunun Didim’den İzmir’e gittiği öğrenildi. Meydana gelen kazada ağaca çarparak durabilen kamyon hurdaya dönerken; şoför Adem Karaaslan sıkıştığı şoför mahallinden ekipler tarafından çıkarıldı. Bacağında kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar olduğu öğrenilen şoför Adem Karaaslan Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Adem Karaaslan’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AYNI YERDE BU KEZ DEDE-TORUN

Söke-Milas Karayolu üzerinde aynı bölgede meydana gelen bir başka kazada bu kez içinde dede ve torun bulunan araç yol kenarında şarampole uçtu. Meydana gelen kazada 09 D 4966 plakalı araç şarampole yuvarlanırken; araç sürücüsü Bülent Ümit Tüzeltürk (64) ve torunu Sarp Tüzeltürk (12) kazayı hafif yaralarla atlattı. Bülent Ümit Tüzeltürk ve torunu Sarp Tüzeltürk kaldırıldıkları Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edildi. Kazalarla ilişkili soruşturma devam edi
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 17:32:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?