30
Mayıs
2024
Perşembe
SÖKE - AYDIN

İşyeri hırsızlığı

Aydın’ın Söke ilçesinde bir işyerine girerek kaynak makinesi çalan 2 hırsız tutuklanarak, cezaevine konuldu. Polis tarafından hırsızlık olayından kısa bir süre sonra fark edilen zanlılar önce salıverilmelerine rağmen, yakalanmaktan kurtulamadı.


Edinilen bilgiye göre; önceki gün akşam saat 22.10 sıralarında Söke Sanayi Sitesi Nissan servisi yakınlarında ellerinde bir kaynak makinesi taşıyan H.A. (17) ve A.G. (17) isimli iki şüpheli şahsı fark eden polis ekipleri, bu kişileri durdurdu. Şahısların kimlik kontrollerini yapan güvenlik güçleri herhangi bir hırsız olayının bildirilmemiş olması nedeniyle nereden temin edildiği beyan edilemeyen kaynak makinesine el koyarak, şüphelileri serbest bıraktı. Dün sabah saat 08.00 sıralarında N.B. (56) isimli kişinin; Sanayi Sitesi Biçer Sokakta faaliyet gösteren işyerine gittiğinde arka kısımdan demirlerin kesilerek içeri girildiği ve 100 metre uzunluğunda elektrik kablosu ile New Makine marka kaynak makinesinin çalındığını bildirdi. Polis merkezine getirilen iş yeri sahibinin merkezde bulunan kaynak makinesinin kendisine ait olduğunu beyan etmesi üzerine, adresleri tespit edilen zanlılar tekrar yakalandı.


Yaşları küçük olduğu için çocuk polisine teslim edilen H.A. ve A.G. Söke Cumhuriyet Başsavcılığı’nda yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanan zanlılar, cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 12:35:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?