20
Mayıs
2024
Pazertesi
SÖKE - AYDIN

Kaza ucuz atlatıldı

Söke’nin Cumhuriyet Mahallesi Koçlar Caddesi üzerinde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü hakimiyetini kaybedip, kaldırıma çıktı. Motosiklet kaldırımdaki yayaya çarparak durabildi. Meydana gelen kazada 73 yaşındaki yaya kadın Emine Selçuk ve motosiklet sürücüsü Cumhur Ocak yaralandı.


Akşam 21.30 sıralarında medyana gelen kazada panayır pazarı istikametinden santral garaj yönüne seyretmekte olan Cumhur Ocak (31) yönetimindeki 09 S 9485 plakalı motosiklet, sürücünün hakimiyetini kaybetmesi ile bir anda kaldırıma çıktı. Kaldırımda yaya olarak yürüyen yaşlı kadın Emine Selçuk, bir anda motosikletin çarpmasıyla yere düştü. Olay yerine gelen 112 Acil Servis’in ilk müdahalesinde ayağında kırık olduğu ortaya çıkan 73 yaşındaki Emine Selçuk Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsü Cumhur Ocak da kazayı yaralı atlatırken; Söke Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı ve yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Mahalle sakinleri araçların süratli gittiği Koçlar Caddesi üzerine hız kesiciler yapılarak tedbir alınması gerektiğini dile getirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 16:47:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim IP: 81.214.178.xxx Tarih : 1.08.2008 09:09:09

Her iki kazazedeye geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum...Haberde de belirtildiği gibi bence de o cadde üzerine hız kesiciler yapılması gerekli,