30
Mayıs
2024
Perşembe
SÖKE - AYDIN

Madalya avcıları ödül bırakmadı

Kısa bir süre önce İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde gerçekleştirilen iller arası karate şampiyonasından 27 madalya ile dönen Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü karate takımı bu kez madalya sayısını 38’e çıkardı.


Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karate İl Temsilciliği’nin düzenlediği ve Aydın’a bağlı Germencik ilçesinde gerçekleşen Bayan Karate İl Şampiyonası’na Sökeli karateciler damgasını vurdu. Söke’den Şimşek Spor Kulübü, Davutlar, Ortaklar, Germencik, Güzelçamlı ve Aydın Merkez olmak üzere toplam 7 kulüpten 143 sporcunun katıldığı müsabakalarda Söke Şimşek Gençlik ve Sor Kulübü başarısını bir kez daha kanıtladı. Gerçekleşen müsabakalar sonunda Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı 13 birincilik, 9 ikincilik ve 16 üçüncülük olmak üzere toplam 38 madalya ile Söke’ye döndü.


Kulüp Antrenörü Şimşek Gökpınar; “Öncelikle sporcularımızı kutluyorum. Gerek ilimizi gerekse ilçemizi temsil ettiğimiz şampiyonalarda başarımızı katlayarak dönmek bizi mutlu ediyor. Şampiyonalara katılmamızda bize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 13:32:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Harun ÖZTÜRK IP: 88.242.60.xxx Tarih : 21.06.2008 15:34:55

disiplinli çalışmanın getirdiği zaferdir bu Şimşek hoca çok değerli bir hocadır bu başarısını içtenlikle kutluyorum.Bodrumda yaşayan bir Sökeli olarak gurur duydum bu haberden sonsuz teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim.