16
Haziran
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Mehmet Zararsız güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Mehmet Zararsız güven tazeledi.
Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde, Divan Başkanlığı'nı MHP Aydın İl Başkanı Recep Taner'in yaptığı kongreye, MHP 21. dönem Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Ertuğrul Kumcuoğlu, CHP Aydın Milletvekili Mehmet Semerci, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke'deki sivil toplum örgütü temsilcileri ve oda başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
Kongrede konuşan MHP Aydın İl Başkanı Recep Taner, asırlardır kutlanan Nevruz Bayramı'nın birkaç yıldan bu yana bölücülerin propaganda aracı haline getirildiğini ve İçişleri Bakanı Aksu'nun Nevruz kutlamalarında teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterlerinin açılmasına ve terör örgütü PKK lehine atılan sloganlara müdahale etmediğini iddia etti. Son 3 yıldır mevcut iktidarla Türkiye'nin çok fazla iç ve dış tahribata uğradığını iddia eden MHP İl başkanı Taner, "Ülkemizin bu tahribatlardan kurtulabilmesi erken seçimle ve bu hükümetten kurtulmakla olacaktır. Her ne kadar Sayın Başbakan 'Erken seçim yok' dese de gelişen olaylar bir erken seçimin olacağını göstermektedir. İşçi, memur, esnaf, çiftçi kısaca vatandaşın her kesimiyle kavgalı olan bu hükümet, son zamanlardaki memur sendikalarıyla pazarlıkta vermediği ama şimdi kendisinin memura verdiği ek ödemeler, çiftçi prim ödemeleri de baskın bir erken seçim olacağının bir göstergesidir" diye konuştu.
Daha sonra konuşan Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Ali Uzunırmak ise, ülke ekonomisi ve tarımla ilgili gelişmeler hakkında bilgi vererek iktidarı eleştirdi. Uzunırmak, "Türkiye'de rakamlar gizlenmiş ve cilalanmış vaziyette iyi gösteriliyor. Bu iktidar, Türkiye'nin neyi varsa maddi manevi dününü de satıyor, yarınını da satıyor. Bugün de bunu bütçede gizliyor. Bu iktidar döneminde Cumhuriyet'in kazanımları olan maddi manevi Türkiye'nin neyi varsa her şeyi pazara çıkmıştır" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut başkan Mehmet Zararsız, delegelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi
.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2006 Salı 00:26:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?