19
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

MHP'den açılıma pankartlı tepki

SÖKE MHP’DEN AÇILIMA PANKARTLI TEPKİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı, parti binasına astığı pankart ile açılım çalışmalarına tepki gösterdi.

Söke’nin en merkezi noktalarından biri olan Hükümet Meydanı’na bakan Sermet Hanım İş Hanının en üst katında bulunan Söke MHP İlçe Merkezi’ne asılan pankart dikkat çekti.

Söke MHP İlçe Teşkilatı parti binasına astığı resimli pankartta, “Sen açıldıkça analarımız ağlıyor” ifadesini kullandı. Pankartta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkanı Barack Obama ile el sıkışırken ve bir şehit annesinin oğlunun Türk Bayrağı’na sarılı tabutu başında ağlayışı gösteren iki ayrı fotoğrafa yer verildi.

Hükümetin açılım politikaları sonucu ülkede terör olaylarının artış gösterdiğini ve her gün şehit haberleri almaktan yüreklerin dayanamaz hale geldiğini ifade eden MHP Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu; halkın gerçekleri görmesini istediklerini belirtti. Ülkenin kötü yönetildiğini her fırsatta dile getirdiklerini ve MHP’nin çözüm önerilerini de sunduğunu dile getiren Mutafoğlu; “Halkımız bu gidişata, kötü yönetime, halkı perişan eden başta açılım politikalarına sandıkta mutlaka cevabını verecektir” diye konuştu.

SÖKE MHP’DEN AÇILIMA PANKARTLI TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2010 Cumartesi 15:29:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?