19
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

MHP'den fakülteye 2 bin 50 TL

MHP SÖKE İLÇE TEŞKİLATI’NDAN FAKÜLTE’YE 2 BİN 50 TL BAĞIŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelir Söke Fakültesi’ne bağışlanmak üzere İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer’e teslim edildi.

İlçe Kaymakamı ve aynı zamanda fakülte binası yapımına öncülük eden Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV)’in Başkanı Mehmet Demirezer’i makamında ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, Kadın Kolları Başkanı Gülnur Er ve kadın kolları üyeleri kermeste toplanan 2 bin 50 TL’yi teslim ettiler.

Söke’ye fakülte binasının kazandırılması için Sökelilerin elinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; fakülte için düzenlenen kampanyaların dalga dalga yayıldığını söyledi. Söke’yi sosyal ve kültürel açıdan olduğu kadar ekonomik olarak kalkındırmak için fakülteyi hayata geçirmenin gerekli olduğunu belirten Kaymakam Demirezer; katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu bugün bağışlanacak 10 TL’nin gelecekte kat kat Söke’ye geri döneceğinin altını çizerken; Söke MHP Kadın Kolları Başkanı Gülnur Er fakülte binası kadar ilçede üniversite altyapısının da önemine dikkat çekti. Yurtlar ve sosyal alanların oluşturulması gerektiğini söyleyen MHP Kadın Kolları Başkanı Gülnur Er; “Yatırımcıların üniversite öğrencilerine uygun şartları hazırlamak üzere harekete geçmesi lazım. Özellikle Söke’nin öğrenci yurtlarına ihtiyacı olacak” dedi.

“YENİDOĞAN VE BAĞARASI MİNBÜSLERİ DE KAMPANYAYA DESTEK VERECEK”

Daha önce Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi tarafından gerçekleşen kampanyada bir günlük gelir Söke Fakülte binası yapımına bağışlanmıştı. Gerçekleşen kampanyada yaklaşık 6 bin TL toplanmış ve fakülte binasına bağışlanmıştı. Sökeli Şoför camiası şehiriçi minibüs kooperatifinin kampanyasının ardından yeni kampanyalar düzenlemeye hazırlanıyor. Perşembe günü Yenidoğan Beldesi’ne ulaşımı sağlayan Yenidoğan minibüsleri, ardından Bağarası Belde minibüslerinin bir günlük gelirlerini Söke fakülte binasına bağışlayacakları öğrenildi.

MHP SÖKE İLÇE TEŞKİLATI’NDAN FAKÜLTE’YE 2 BİN 50 TL BAĞIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 11:35:02
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 12:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?