19
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Öğrenciler mankenlere taş çıkarttı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Meslek Yüksek Okulu 2008-2009 öğretim yılı sonu etkinlikleri kapsamında bahar şenliği düzenledi.

Atatürk Şehir Parkı Sera Cafe’de yapılan şenliğe Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, Meslek Yüksek Okulu öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bahar Şenliği’nde her yıl geleneksel hale gelen defile de gerçekleştirildi. ADÜ Söke Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin yıl içinde yaptıkları giysilerin sergilendiği defilede mankenliği ise Yüksek Okul öğrencileri yaptı. Okulun hazır giyim ve tekstil bölümü öğrencileri ürettikleri giysileri sergilerken profesyonel mankenlere adeta taş çıkarttılar. Modern çizgilerin, saten kumaşların ve abiye kıyafetlerin hakim olduğu elbiselerin görücüye çıkarıldığı defile beğeni topladı.

Diğer taraftan gerçekleşen defile sonrasında halk oyunları gösterisi Söke Meslek Yüksek Okulu Bahar Şenliği’ne renk katarken; gecede Grup Leblebi sahne aldı. Grup Leblebi seslendirdiği şarkılar ile şenliğe katılanları coşturmasını bildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 14:06:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?