27
Mayıs
2024
Pazertesi
SÖKE - AYDIN

OSB’de kamulaştırma sorunu çözüldü

Aydın İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili ve Köye Yönelik Hizmetleri Götürme Birliği Başkanı Kazım Er, İl Genel Meclisi’nin Söke’de yaptığı yatırımları değerlendirildi.

Söke İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er, 29 Mart seçimlerinden sonra ortaya yeni tablo çıktığını söyleyerek, “Biz daha önce açılan açıkları kapatmak için CHP ve MHP grubu olarak bir oluşum sağladık. Bu kapsamda bir takım kazanımlar sağlamaya çalıştık. Bu dönemde Söke’de Diş Hastanesi problemi vardı. Verdiğim önerge çerçevesinde Söke Diş Hastanesine 400 Bin TL para ayırdık. Sağlık Bakanlığınca Ebe açığı vardı, toplam 133 sağlık ocağı için ayrılmış bir para vardı fakat Bu açık kadrolar Sağlık Bakanlığınca doldurulacağı için Eski Söke Devlet Hastanesinde oluşturulacak ve içinde 4 Diş ünitesinin bulunacağı yer ayırdık” dedi.

Söke OSB için girişimler başlattıklarını ifade eden Er, “Söke OSB’de Kamulaştırma sorunu çözüldü. 240 Bin TL kamulaştırma bedeli için para aktarıldı. Bunun dışında Avşar köyünde bulunan Myus antik kentinin çevre düzenlemesi yol yapımı için yapılacak çalışmalar komisyona havale edildi. Bu antik kentte yapılacak çalışmalar ile bu yeri atıl olmaktan çıkaracağız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 14:57:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?