27
Mayıs
2024
Pazertesi
SÖKE - AYDIN

Otomobilin çarptığı emekli doktor öldü

SÖKE’DE TARAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Aydın’ın Söke ilçesinde meydana gelen kazada karşıdan karşıya geçmek isterken aracın altında kalan yaşlı şahıs feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre; Bodrum’da düğüne katıldıktan sonra iki araç halinde Balıkesir’in Burhaniye ilçesine dönmek için yakınları ile yola çıkan emekli radyoloji uzmanı Reşat Mangut (84), dinlenmek için araçlarını yolun sağındaki ağaçların altına park etti. Söke-Milas Karayolu Yenidoğan Beldesi mevkiinde bulunan alışveriş merkezlerinin karşısına park eden emekli radyoloji uzmanı Reşat Mangut ve beraberindekiler daha sonra yolun karşısındaki alışveriş mağazalarını gezmeye başladı.

Yanında bulunan ismi öğrenilemeyen ve zihinsel engelli olduğu söylenen bir yakını ile grubu beklemeden yolun karşısında bulunan aracına dönmek isteyen Reşat Mangut, Bodrum’dan İzmir’e gitmekte olan Kadir Metin Fer yönetimindeki 35 BKV 63 plakalı özel otomobilin altında kaldı. Yaşanan kaza sonrasında Reşat Mangut’un yakınları büyük şok ve üzüntü yaşadı.

Yazları Burhaniye de kış aylarında İstanbul da yaşadığı öğrenilen üç çocuk babası emekli doktor Reşat Mangut kaza yerinde hayatını kaybederken, kazanın diğer tarafında bulunan özel araç sürücüsü Kadir Metin Fer göz altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

SÖKE’DE TARAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 10:10:04
Güncelleme :12 Ekim 2009 Pazartesi 11:57:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?