20
Mayıs
2024
Pazertesi
SÖKE - AYDIN

SÖGİAD'da 10.Genel Kurul Toplantısı

Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) 10. Genel Kurul Toplantısı, SÖGİAD toplantı salonunda yapıldı. Kongrede yapılan seçimlerde SÖGİAD'ın yeni başkanı Tolga Coşkun oldu. 

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan SÖGİAD genel kurulunda divan başkanlığını Kemal Karakaş, divan katipliklerini ise Mehmet Çınar ve Kemal Semerci yaptı. 

Çalışma ve faaliyet raporu Dönem Başkanı Efkan Ceylan tarafından okunurken, rapor oybirliği ile kabul edildi. 

Açılışta konuşan SÖGİAD Dönem Başkanı Ceylan, “Görevde olduğumuz sürede üyelerimizin büyük desteğini gördük. Bize göre başarılı bir dönem geçirdik. Söke için hedeflerimizi yakaladığımıza inanıyorum. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızın başarılı olacaklarına inanıyorum. Üyelerimizin desteği ile Federasyon Başkanlığı'nı Söke'ye taşıdık. Bu benim kadar üyelerimizin de başarısıdır” dedi. 

Bütçe raporlarının okunarak kabul gördüğü genel kurulda yapılan seçimlerde Tolga Coşkun Başkan seçilirken; Hakan Özbaşlı, Derya Semerci, Haydar Akaya, Oğuz Akın, Hüseyin Kabasakal ve Halil Ülker yönetim kurulunda yer alan isimler oldu. 

Sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan SÖGİAD'ın yeni Başkanı Tolga Coşkun da, “Hedefimiz üyelerimizden aldığımız güçle, el birliği ile akıl birliği sağlayıp her şeyden önemlisi gönül birliğiyle temel hedefleri gerçekleştirmektir. Şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma vermiş oldukları destek ve güvenden dolayı üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Öte yandan, genel kurulda yapılan tüzük değişiklikleri ile üyelik yaş sınırı 45'ten 49'a çıkarıldı. Diğer taraftan yıllık üye aidatı 600 YTL'den, 900 YTL'ye çıkarılırken, yönetim kurulu asil ve yedek üye sayısı 7 kişi olarak yeniden belirlendi. Federasyon genel kurullarının Ocak ayında yapılması nedeniyle yapılan değişiklikle, bundan böyle SÖGİAD genel kurullarının Ocak ayında yapılması oy birliği ile kabul edildi. 

SÖGİAD 10. Genel Kurul Toplantısı'nın sonunda, iki yıl boyunca görev yapan Efkan Ceylan ve yönetim kurulu üyelerine plaket verildi. Ceylan'a plaketini veren SÖGİAD Kurucu Başkanı Kemal Karakaş, yeni yönetimin işinin oldukça zor olduğunu ifade etti. Karakaş konuşmasında, “Bana göre Efkan Ceylan başkanlığındaki yönetim dönemi SÖGİAD'ın en parlak dönemidir. Söke'ye EGAFED Başkanlığının getirilmesi bana göre büyük bir olaydır. Yeni yönetim kuruluna başarılar dilerken, Efkan Ceylan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 18:12:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?