19
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Söke -Milas yolunda feci kaza!

SÖKE -MİLAS KARAYOLUNDA KAZA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Söke-Milas Karayolu Sarıkemer beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Söke’den Milas yönüne seyretmekte olan Ahmet Taygun (50) yönetimindeki arkasında römork bağlı traktöre arkadan gelen Temel Eryiğit (26) yönetimindeki 35 BUL 61 plakalı minibüs çarptı. Römork bağlı traktör yola paralel olarak devrilirken, minibüs hızını alamayıp traktörün üzerine çıktı. Kazada Söke’ye bağlı Serçin köyünde ikamet ettiği öğrenilen traktör şoförü Ahmet Taygun feci şekilde can verirken; minibüs şoförü Temel Eryiğit kazayı yaralandı.

Temel Eryiğit, olay yerine gelen 112 Acil Servis ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve hastanenin genel cerrahi servisinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

“HER ŞEY BİRKAÇ SANİYE İÇİNDE OLDU”

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Taygun’un kullandığı traktörü 500 metre mesafe ile takip eden bir başka traktör şoförü Aydın Gümüş; kendisini de sollayan minibüs şoförünün hızı karşısında şok yaşadığını söyledi. Büyük bir hızla kendisini solladığını ve önünde seyreden traktöre çarptığını söyleyen kazanın görgü tanığı Aydın Gümüş; “Ben durdum kaldım. Her şey birkaç saniye içinde oldu. Traktör ve minibüs bir anda birbirlerine girdi. Hemen koşup, traktörden Ahmet Taygun’u çıkarmaya çalıştım. Ama arkadaşımızı kaybettik” dedi. Aydın Gümüş, minibüs şoförünün direksiyon başında uyuduğunu iddia etti.

YOK TRAFİĞE KAPANDI

Turizm yolu olmasının yanında tarım sezonu ile birlikte yoğunluk yaşayan Söke-Milas Karayolu’nda 5 kilometrelik mesafe kaza nedeni ile tek şeritli olarak işledi. Trafik ve Jandarma ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini alırken, görenleri hayrete düşüren kaza nedeni ile trafik birkaç saat tek yönlü işleyince sıkışıklık yaşandı.

SÖKE -MİLAS KARAYOLUNDA KAZA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
SÖKE -MİLAS KARAYOLUNDA KAZA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 11:56:02
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 17:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kısmet keser IP: 88.247.236.xxx Tarih : 7.10.2010 12:22:26

böyle dikkatsizlik olmaz başkaları yüzünden 10larca insan hayatını kaybediyor lütfen arkadaslar dikatli olalım olmayanlara uyaralım.......?