22
Mayıs
2024
Çarşamba
SÖKE - AYDIN

Söke Belediyesi güvenlik ihalesi yapıldı

Yenikent Mahallesi'nde bulunan Harikalar Dünyası'nda görev yapacak güvenlik personeli için ihale Söke Belediyesi'nde yapıldı. Söke Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı'nın Komisyon Başkanlığı'nı yaptığı ihalede katılımcı firmaların dosyaları alındı. 

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen ihalenin ilk aşamasında dosyaların kabulü sonrasında yeterlilik alan güvenlik şirketleri belirlendi. İhaleye üç firma katılırken firmalardan biri dosyasındaki eksikliklerden dolayı ihaleye giremedi. İhaleye katılan iki firmadan Uzay Güvenlik, Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş., Söke Belediyesi Harikalar Dünyası'nın güvenlik işini alan firma oldu. 

İhale ile ilgili açıklama yapan İhale Komisyonu Başkanı ve Söke Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı; "Harikalar Dünyası'nın güvenliği için hizmet alım ihalesini gerçekleştirdik. İhaleye katılıp, yeterlilik alan iki firmadan Uzay Güvenlik A.Ş ihaleyi kazanan taraf oldu. 13 Ekim'de açılışı yapılacak Harikalar Dünyası rekreasyon alanında 5 güvenlik görevlisi yer alacak. Burada daha önce güvenlik işi için Belediyemize müracaat eden Sökeliler çalışacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 14:09:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?