30
Mayıs
2024
Perşembe
SÖKE - AYDIN

Söke CHP'de istifa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen genişletilmiş toplantı sonrasında istifa sesleri yükseldi.
 
Yaklaşık 3 ay önce gerçekleşen ilçe kongresi ile İlçe Başkanı seçilen Erkan Polat ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Kemal Demirtaş ve Erkan Akbabalı’nın da istifa dilekçelerini verdikleri öğrenildi. Yönetimde yer alan diğer isimlerin tutumları netlik kazanmazken; Söke CHP’de yaşanan istifalar Söke’nin siyasi gündeminde şok etkisi oluşturdu. 

İstifası ile ilgili bilgi veren CHP İlçe Başkanı Erkan Polat; “Belediye Başkanımız yerel seçim sürecinde benimle birlikte çalışmak istemediğini belirtmiştir. Ama benim kongre sürecinden bu yana kamuoyuna deklare ettiğim gibi Belediye başkan adayım Necdet Özekmekçi’dir. Partimizin ve belediye başkan adayımız Necdet Özekmekçi’nin önünü açmak ve başarılı olmasını istediğimden istifa etmem gerekliydi, istifa ettim. Ben, ilk başından bu yana partimizin adayının Özekemekçi olduğunu beyan etmiştim. İstifa etmeme rağmen bundan sonraki süreçte de Necdet Özekmekçi'nin arkasındayım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 10:33:28
Güncelleme :8 Mart 2008 Cumartesi 10:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
barısık IP: 212.175.115.xxx Tarih : 4.04.2008 10:20:55

sökeyi mahvettiniz ileriki amaçlarınız ne acaba millet çok meratk ediyo