20
Mayıs
2024
Pazertesi
SÖKE - AYDIN

Söke siyasetinde sular ısınıyor

Yerel seçimler yaklaşırken; Söke’de siyasi arenada aday adaylarının ismi telaffuz edilmeye başladı. Siyasi partilerde hareketli günler yaşamaya başlarken, yapılan kulisler ile kimileri parti içi dengeyi oluşturmaya çalışıyor, kimisi ise aday adaylarını belirlemeye çalışıyor.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı da hareketliliğe katılırken; gerçekleştirilen yerel yönetim gündemli genişletilmiş üye toplantısında ilçe yönetimi ile partililer fikir alışverişinde bulundular.


Toplantıda konuşan MHP Söke İlçe Başkanı Mehmet Zararsız; gerçekleştirilen bu toplatıların aday belirleme sürecinde büyük önem taşıdığını söyledi. Gayri resmi olarak bazı isimlerin aday adaylığının konuşulduğunu ifade eden Zararsız; “Gerçekleştireceğimiz bu toplantılarda belirlenecek belediye başkan adayımızın nasıl özellklere sahip olması gerektiğine, nasıl bir adayla yola çıkacağımıza birlikte karar vereceğiz” dedi.


Öte yandan; Aydın ilinin birçok yerleşim yerinde Belediye Başkan adaylarını belirleyerek kamuoyuna duyuran MHP’nin Söke’de Kasım ayı içinde Belediye Başkan Adayı’nı açıklayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Söke MHP’den eski Belediye Başkanı İbrahim Adalı, 2007 genel seçimlerinde Milletvekili adayı olan Yusuf Keremit Sökeli iş adamlarından Metin Yavuz ve İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nı yürüten Kerime İskeleli Desticioğlu’nun ismi geçiyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 15:32:40
Güncelleme :13 Ekim 2008 Pazartesi 09:23:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?