16
Mayıs
2024
Perşembe
SÖKE - AYDIN

Söke'de cinayet

Aydın'ın Söke ilçesinde özel bir şirkette gece bekçiliği yapan bir kişi eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle kamyon şoförlüğü yapan komşusunu pompalı tüfekle öldürdü. Cinayetin ardından polise teslim olan şüpheli Kerem U'nun (43) sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Olay sabah saat 06.30 sıralarında Fevzipaşa Mahallesi Akaya Caddesi Doğanay Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kamyon şoförlüğü yapan komşusu Cemal Er'in (51) eşi M.U (39) ile ilişkisi olduğu yolunda duyum alan Kerem U. sabah saatlerinde pompalı tüfekle sokakta beklemeye başladı. Cemal Er'in evden çıktığını gören Kerem U. tüfeğiyle ateş ederek komşusunu yaraladı. Yaralı halde kaçmaya başlayan 2 çocuk babası Cemal Er'i takip eden şüpheli, Kerem U. Kızılkise Köprüsü üzerinde yakalayarak tekrar ateş etti.

Cemal Er olay yerinde hayatını kaybederken şüpheli Kerem U. olaydan sonra silahıyla birlikte polise teslim oldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda ifadesi alınmak üzere şüpheli Kerem U'nun eşi M.U da gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 17:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?