16
Haziran
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Söke'de Festival coşkusu

Söke Belediyesi tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş etkinlikleri, düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı. 

Söke Belediye Meydanı'ndan başlayan yürüyüşe, Söke İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi başta olmak üzere daire müdürleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, halk oyunları ekipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Davul zurna ve meşaleler eşliğinde yapılan yürüyüş, Demirköprü Meydanı'nda sona erdi. 

Söke 3. Pamuk Festivali ve Kurtuluş etkinliklerinin ilk akşamında, Türk Halk Müziği'nin güçlü seslerinden Hüseyin Turan sahne aldı. Demirköprü otopark alanında gerçekleştiren konsere, Sökeliler yoğun ilgi gösterdi. Ege yöresine ait türküleri söylerken sahnede zeybek oynamayı ihmal etmeyen ünlü sanatçı Hüseyin Turan, türküleriyle beğeni topladı. Sempatik tavırlarıyla halkın sevgisini kazanan Hüseyin Turan, seslendirdiği türkülerle, Sökeliler'e unutulmaz bir gece yaşattı. 

Konserin sonunda Söke İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, ünlü sanatçıya çiçek ve plaket sundu. Söke İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, konserin sonunda yaptığı konuşmada, festival ve kurtuluş etkinliklerini hazırlayan Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2006 Perşembe 15:25:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?