20
Mayıs
2024
Pazertesi
SÖKE - AYDIN

Söke'de resim ve kitap sergisi

Söke'de Şair-Yazar Hüsamettin Tat ile ressam-şair Ahmet Ünal'ın birlikte gerçekleştirdikleri karma sergi kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla açıldı. 

Söke Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi'nde gerçekleşen serginin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Sarınç başta olmak üzere Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği temsilcileri, Söke Şairler ve Yazarlar Derneği temsilcileri ve çeşitli kurum müdürleriyle sivil toplum örgütü temsilcileri ve sanatseverler katıldı. Sergiyi gezenler yakma resimleri ilgiyle incelerken sanatçılar da ziyaretçilerine kitaplarını imzaladılar. 

Denizli Şairler ve Yazarlar Derneği Başkan yardımcısı 48 yaşındaki Hüsamettin Tat'ın “Semaverin Yeri Neresi?, Sarıydı Dünyanın Yarısı, Geç Doğan Güneş” isimli eserleri bulunuyor. Bu güne kadar 30 ayrı sergi açan Ahmet Ünal'ın özellikle yakma resimleri yoğun ilgi görürken Ünal'ın “Sevgiye Çağrı, Haydi Bul Beni, Didim'den Esintiler, Sevmek Neyine, Sevmek Yakışır” isimli eserleri bulunuyor. 

Serginin hafta sonuna kadar açık kalacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 14:27:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?