20
Mayıs
2024
Pazertesi
SÖKE - AYDIN

Söke'de trafik kazası

Aydın'ın Söke ilçesinde otomobil ile motosiklet arasında meydana gelen trafik kazasında motosiklette bulunan iki kişi yaralandı.

Polis tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Kaza akşam saatlerinde Aydın Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 09 S 8252 plakalı Fadıl Çiçek’in (28) yönetimindeki motosiklet hatalı sollama yapınca Cihan Şahin yönetimindeki otomobille çarpıştı.
Kazada otomobilde maddi hasar meydana gelirken, motosiklet sürücüsü Fadıl Çiçek ve arkasında oturan 14 yaşındaki B.B. (14) caddeye savrulup, yaralandılar. Motosiklet sürücüsü Fadıl Çiçek kaldırıldığı Söke Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edilirken; başına darbe alan 14 yaşındaki B.B. ilk müdahalenin ardından müşahede altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Kasksız motor kullanımı ölüme davetiye çıkarıyor


Trafikte sayısı her geçen gün artan motosikletler şehir içi trafiğinde sayıca önemli bir yer tutarken; meydana gelen kazalarda ağır yaralanmalar ve ölümler daha çok kasksız motosiklet kullanmaktan kaynaklandığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 01:59:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melis berrak IP: 88.241.216.xxx Tarih : 27.04.2008 14:51:55

canım kuzenim benmm orda ölece yerde yatıodu kıyamam sana bitanecik kuzenim benim inş. çabuk toparlanırsın size çarpan o arabanın sürücülerini benn..... insan arabayı daha dzgn kullanır aydın caddesinde 170 km. gidilirmi salak herifler inş. allahınızdan bulursunuz allahn belalarıı...