20
Mayıs
2024
Pazertesi
SÖKE - AYDIN

Sökespor, Kuşadası'na hazırlanıyor

1. Amatör Küme Aydın Süper Ligi’nde mücadele eden Sökespor, hafta sonunda karşılaşacağı Kuşadasıspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. İdmanı Sökespor Başkanı Musa Manav ve yöneticiler de izledi.


Ligin ilk haftasında Nazilli Pamukspor’u deplasmanda 8-1’lik farklı skorla yenen Sökespor taraftarlarını yeni sezon için umutlandırırken; geçtiğimiz haftayı bay takım olarak geçmişti. Önümüzdeki Pazar günü Kuşadası deplasmanına gidecek olan Sökespor çalışmalarını Teknik Direktör Kerar Kolcu yönetiminde sürdürürken, takımda morallerin yüksek olduğu gözlendi. Aşkın, Fatih, Oktay ve Erman’ın sakatlıkları sürerken, bu futbolcuların doktor kontrolünden geçtikten sonra Kuşadası maçında sahada olup, olmayacaklarının belli olacağı öğrenildi.


Pazar günü Kuşadası deplasmanına gidecek taraftarlar için Hükümet Konağı önünden araç kaldırılacağı belirtildi. Sökespor Kulüp Başkanı Musa Manav Sökelileri takımlarının yanında görmek istediklerini ifade ederek; “Biz yönetim olarak nasıl Sökespor’a sahip çıkıyorsak, halkımızın da Sökespor’una sahip çıkmalarını bekliyoruz. Bu yıl hedefimiz 3. Lig ve bunun için çalışıyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 18:35:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?