19
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Sökespor sıkıntılı!

Aydın Süper Amatör Küme takımlarından Sökespor’da, önümüzdeki günlerde oynanacak olan TFF 3. Lig’e yükselme maçları öncesi sıkıntılar bitmiyor.

Çarşamba günü Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Bilecik Vitraspor ile terfi maçına çıkacak olan Sökespor’lu futbolcular; tüm takımlar maçın oynanacağı bölgede hazırlıklarını sürdürürken hala Söke’de kalmanın sıkıntısını yaşıyor. Günlerdir para sıkıntısı su yüzüne çıkan Sökespor’da futbolcular, şimdide kamp krizi yaşanıyor. Çareyi Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’yi ziyaret etmekte bulan futbolcular, Başkan Özekmekçi’den destek istedi.

Maddi kriz içinde bulunan Sökespor yönetiminin terfi maçları öncesinde konaklama sorununu dahi çözemediğini belirten Sökesporlu futbolcular, belirsizliklerin son bularak kendilerine sahip çıkılmasını istiyor.

Futbolcular olarak sahipsiz kaldıklarını ifade eden Sökepor’lu futbolcular; “Biz tüm sıkıntılara rağmen Sökemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Tüm varlığımızı sahaya yansıtacağız. Ancak belirsizlikler bizi perişan ediyor. Biran önce kamp havasına girmek istiyoruz. Ancak Manisa’da konaklama yapılacak yer dahi ayarlanamadı. Tek çare Belediye Başkanımız Necdet Özekmekçi’den bir kez daha destek istemek kaldı. Söke’nin kulübüne, futbolcularına sahip çıkmasını istiyoruz” diyor.

Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi teknik heyet ve yönetim ile görüşeceğini belirterek; elinden geleni yapacağını söyleyip futbolculara moral verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 19:39:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?