19
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Sökespor’da Bol dönemi

SÖKESPOR’DA 'MUAMMER BOL' DÖNEMİ

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Sökespor’da yapılan olağan genel kurul sonucunda Muammer Bol yeni başkan oldu.

Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna’nın divan başkanlığını yaptığı genel kurul toplantısına 227 kongre üyesinden 64’ü katıldı. Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı genel kurul toplantısında 15 Mayıs 2009 tarihinden itibaren görev yapan Sezgin Kazan ve yönetimi ibra edildi. Yapılan seçim sonunda 43 oy alan Muammer Bol ve yönetimi göreve getirilirken; yeni yönetim kurulu Ali Fırat, İrfan Toprakkaya, Şükrü Uyar, Kadir Düş, Barış Yıldız, Fuat Çil, Ahmet Sığırtmaç, Mümin Gezginci, Ali Kiremitçi ve Nail Özkaya’dan oluştu.

Sezon başından bu yana 20’nin üzerinde gerçekleştirdiği transferler, transferlere 80 bin TL’ye yakın harcama, gönderilen futbolcular gibi nedenlerle eleştirilen Sezgin Kazan ve yönetimi genel kurulda ibra edildi. Yaklaşık 9 ay görevde kalan yönetim kurulunun yanlışları denetleme kurulunun raporu ile de ortaya konulurken; Kulüp Başkanı Sezgin Kazan üyelerin eleştirilerine yanıt vererek, isteyenlerin gelir ve giderleri icmaller halinde kalem kalem kulüp yönetiminden edinebileceğini söyledi. Bu sezon 183 bin TL gelire karşılık 179 bin TL borçlandıklarını, ödeme takviminde futbolcu alacaklarının 80 bin TL civarında olduğunu belirten Sezgin Kazan; “Başarılı olmak üçin yola çıktık. Kurumsal olarak sorunların büyük bölümünü aştığımızı düşünüyoruz ancak, sahada başarılı olamadık” dedi.

Bu sezon oynadığı 13 maçta galibiyetle tanışamayan Sökespor, Aydın Amatör Küme Süper Ligi'nin 14. haftasını da mağlubiyetle kapattı. Sökespor kendi evinde Davutlarspor'u ağırlarken, sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Aydın Amatör Küme Süper Ligi'nde puan cetvelinin dibine adeta demirleyen Sökespor Davutlar karşısında 12. malubiyetini alırken; 14 haftası geride kalan ligde, 2 beraberliği bulunan Sökepor'un sadece 2 puanı bulunuyor.

SÖKESPOR’DA 'MUAMMER BOL' DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 16:29:05
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 12:12:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?