27
Mayıs
2024
Pazertesi
SÖKE - AYDIN

Sökespor’da kadın kolları oluşturuluyor

Sökespor Kulübüne tam 39 yıl sonra kadın eli değiyor. Sökespor’un kurulduğu 1970 yılından bu yana ilk kez kadın üye kaydı yapılırken; Sökespor’da kadın kolları oluşturuluyor.

Ankaraspor’da forma giyen Anıl’ın annesi Ayşe Almaz, Sökespor’lu eski futbolculardan yastık lakabı ile tanınan Mehmet Batmaz’ın eşi Ayşe Batmaz ve Söke Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Nimet İncedal Sökespor Kulübü’nün Kadın Kollarını oluşturacak isimler oldu.

Sökespor Kulüp Müdürü Bülent Arda’nın bulunduğu basın toplantısı ile üye formlarını imzalayan Sökesporlu kadınlar; yaşamın her alanında olduğu gibi spor kulüplerinde de kadınların yer alması gerektiğini söylediler.

Bugünü milat olarak kabul ettiklerini ve Sökespor’da kulüp yönetimi bazında değişimin başladığını söyleyen Sökespor Kulüp Müdürü Bülent Arda; “Yönetim olarak geliştirdiğimiz kadın kolları projesi hayat buluyor. Şu ana kadar kulübümüze 11 bayan arkadaşımızdan müracaat var. Bugün yaptığımız 3 üye kaydı sonrasında kadınların Sökespor’a kayıtlarının devamı da gelecek. Sporcuların yetişmesinde en büyük katkıyı sağlayan anneler sporun gelişmesi için çalışacaklar” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 16:43:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?