26
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Söke’ye yeni park ve oyun sahaları

Söke Belediyesi ilçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği düzenlemeler ile yeşil alan, park ve oyun sahası sayısını arttırıyor.

Söke Belediyesi park ve bahçe işleri birimi tarafından gerçekleştirilen son çalışmada ilçenin Yenicami Mahallesi Hilmi Ziya Postacı Sokak üzerinde bulunan alan park ve oyun sahasına dönüştürülüyor.

Peyzaj düzenlemesi devam eden yeni yeşil alan ve oyun sahasının kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi. Yavuzkent, Egeden, Güven kooperatif evleri gibi yoğun konut alanının yakınında bulunan alanda yapılan park ve oyun sahası çalışması; çevre sakini vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

BUDAMA ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Diğer taraftan Söke Belediyesi park ve bahçe işleri biriminden edinilen bilgiye göre, son dönemde ekiplerin ilçenin çeşitli noktalarında ağaç budama çalışmaları hız kazandı. İlçenin çeşitli noktalarında bulunan ağaçlar çevreye ve özellikle elektrik tellerine zarar verebilecek ağaçlar; tehlikeli durumların önüne geçmek üzere budanıyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 16:16:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?