22
Mayıs
2024
Çarşamba
SÖKE - AYDIN

Söktaş'tan iftar yemeği

Türk Tekstil Sektöründe önemli bir yere sahip olan ve Söke'nin önde gelen firmalarından Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ'nin geleneksel iftar yemeğinde ilçe protokolü, iş ve siyaset dünyası bir araya geldi. 

Fabrikada düzenlenen iftar yemeğine Söke Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Turan Ahmet Taşkaya, İlçe Emniyet Müdürü M.Ali Serin, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı, Belediye eski Başkanı İbrahim Adalı, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Ali Güzelyağdöken, Akif Pala, DSP İlçe Başkanı Niyazi Akkoca, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Çetin Gökgonca, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Özbek, CHP İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er, Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, daire amirleri, kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı. 

İftar yemeğinde TUSİAD eski Başkanlarından Muharrem Kayhan ve şirketin üst düzey bürokratlarının gelen konuklar ile yakından ilgilenmeleri dikkat çekerken; iftarda bir araya gelen iş dünyası ve siyasetçiler bol bol sohbet etti. Gece İlçe Müftüsü Mehmet Kaya'nın yaptırdığı dua ile iftar yemeği sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 15:52:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?