18
Haziran
2024
Salı
SÖKE - AYDIN

Tadilat nihayet tamamlandı

SÖKE LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU MÜJDESİ

Bu yıl öğretim yılının başında tadilata alınması ile öğrencilere sıkıntı yaratan Söke Lisesi Kız öğrenci pansiyonunda çalışmalar tamamlandı, pansiyon kapılarını yeniden öğrencilere açtı.

İlçede hizmet veren Söke Lisesi Kız öğrenci Pansiyonu 2010-2011 eğitim yılı başında tadilata alınmış bu nedenle pansiyonda kalacak olan 300 kız öğrenci, ilçedeki İş-Kur ve Mesleki Eğitim Merkezi misafirhanelerine geçici olarak yerleştirilmişlerdi. Söke Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonunda yapılan güçlendirme çalışmaları yüklenici firma tarafından tamamlanırken, bina İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Yapılan düzenleme ile kız öğrencilerin yeniden pansiyona nakledildikleri ve öğrenci pansiyonun yeniden hizmet vermeye başladığı belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken’den edinilen bilgiye göre Söke Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonunda bina güçlendirme ile dış cephe yenileme çalışmalarının yanı sıra binanın pencere doğramaları tamamen değiştirildi. Binada çalışmaların başlamasıyla birlikte daha sonra sıhhi tesisatında da yenileme çalışmalarının gerekli olduğunun görüldüğünü belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken; “Binada tüm eksikliklerin giderilmesi için 300 Bin TL ödenek talebinde bulunduk. Bu ödeneğinde çıkması halinde sıhhi tesisat başta olmak üzere ufak tefek çalışmalar da yapılacak” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, kız öğrenci pansiyonunun eğitim yılının ikinci yarısına yetişmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

SÖKE LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU MÜJDESİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2011 Pazartesi 17:09:04
Güncelleme :14 Şubat 2011 Pazartesi 17:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?