30
Mayıs
2024
Perşembe
SÖKE - AYDIN

Terör operasyonu: 20 gözaltı

Aydın Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen terör operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı. 

Beş ayrı merkezde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 6'sının bayan olduğu öğrenildi. 

Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi tarafından yapılan çalışmalarda nevruz kutlamaları sırasındaki tüm video kayıtlarında yapılan incelemelerde terör örgütüne övücü slogan atan ve pankart açan kişiler tek tek tespit edildi. 

Cumhuriyet Savcılığı'nın da izni ile polis ekipleri Aydın merkez, Söke, Sultanhisar, ve Nazilli ilçeleri ile birlikte Germencik İlçesi'ne bağlı Ortaklar Beldesi'ne eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan operasyonlar sonucu Aydın il sınırları içerisinde 14'ü erkek 6'sı bayan toplam 20 kişi gözaltına alındı. 

Zanlıların sorgusunun devam ettiği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 13:15:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veli yıldırım IP: 78.187.12.xxx Tarih : 12.05.2008 11:48:15

Aslın da emniyete kalsa hepsini içeri atar.. sanırım benim gözlemlediğm kadarıyla birileri bunu engel oluyor,ama bu yaptıklarıı hiçte hoşş deil .. birgün bunu hesabını sorarlar.. asıl terörler deil,de yardım edenleri yakalancaktaaa... neyse ki sanırım onlar da büyük baslar.. BİRGÜN ELİME BİR GECERLERSE BUNLARIN KÖKÜKÜNÜÜ KAZICAAAMM....