25
Mayıs
2024
Cumartesi
SÖKE - AYDIN

Trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Yenidoğan Beldesi’nden meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza; dün akşam saatlerinde Söke’ye bağlı Yenidoğan Beldesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Söke’den Didim istikametine seyretmekte olan Metin Yazıcı (32) yönetimindeki 09 BB 414 plakalı otomobil Yenidoğan Beldesi Karayolları 28. Şube Müdürlüğü tesisleri önüne geldiğinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarında park halinde olan 38 RA 892 plakalı kamyona çarptı. Meydana gelen kazada Yazıcı’nın kullandığı otomobil hurdaya dönerken; araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Araçta yolcu olarak bulunan ve kazada ağır yaralanan Mehmet Naci Keserci (39) ise Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazada ağır yaralanan Mehmet Naci Keserci’nin beyin cerrahi bölümünde tedavisinin sürüdüğü öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Metin Yazıcı ve yaralan Mehmet Naci Keserci’nin Didim ilçesinde inşaat sektöründe çalıştıkları öğrenilirken; kazanın sürücünün aniden önüne çıkan motosiklete çarpmamak isterken meydana geldiği iddia edildi. Kazada hayatını kaybeden Metin Yazıcı’nın cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada; son günlerde sıkça trafik kazalarının meydana geldiği Söke’de, son 4 günde meydana gelen kazalarda 4 kişi hayatını kaybettiği ve 15 kişinin de yaralandığı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 15:39:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?