19
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Trafik kazası: 2 kişi yaralandı

Aydın’ın Söke İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında CHP Didim İl Genel Meclisi Üyesi Doğan Ersoy (64) ile birlikte 2 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.


Kaza bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı zamanda Didim Müzik Derneği’nin (DİMDER) Başkanı olan İl Genel Meclis Üyesi Doğan Ersoy; Pazartesi günü DİMDER olarak sahneleyecekleri tiyatro oyununun hazırlıklarını yapmak üzere Söke’ye geldiği öğrenildi. Dönüşte Söke-Milas karayolu üzeri Yenidoğan Beldesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybeden Doğan Ersoy kaza yaptı. Yoldan çıkarak şarampolde bulunan ağaca çarparak duran aracın alev aldığı ve çevreden yetişenler tarafından söndürüldüğü bildirildi.


Kazada İl Genel Meclisi Üyesi Doğan Ersoy’un vücudun değişik yerlerinde kırıklar meydana geldiği ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındığı, araçta bulunan diğer yaralı İsmail Demirtaş’ın (55) ise Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.
(LT-İK)
30.05.2008 17:01 TSİ
NNNN

..
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 17:04:09
Güncelleme :30 Mayıs 2008 Cuma 17:09:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?