26
Mayıs
2024
Pazar
SÖKE - AYDIN

Vicdansız sürücü çarptı, kaçtı

Söke-Kuşadası Karayolu Yayla köyü girişinde meydana gelen kazada vicdansız sürücü yolda seyretmekte olan motosiklet sürücüsüne çarpıp kaçtı. Motosiklet sürücüsü Celal Köseler (46) feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre; Söke’nin Kemalpaşa Mahallesi sakinlerinden, fayans ustası olduğu öğrenilen Celal Köseler çalışmakta olduğu Kuşadası’ndan 09 L 5935 plakalı motosikleti ile akşam saat 20.00 sularında Söke’ye dönmekteyken; yoldan geçen plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücüler fayans ustası Celal Köseler’i motosikletin altında kanlar içinde kalmış görünce durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri incelemelerde bulunurlarken; vücudunda çok sayıda kırık olan Celal Köseler’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit edildi. Motosiklet sürücüsüne çarparak olay yerinden kaçan arac ve sürücüsünün bulunması için çevrede geniş çaplı araştırma başlatıldı. Kazada hayatını kaybedeb Köseler'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 11:36:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?