24
Mayıs
2024
Cuma
YENİPAZAR - AYDIN

Hırsız avı filmleri aratmadı

Aydın’ın Yenipazar İlçesi’nde, Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’nden çalınan araç, lastiklerine ateş edilerek durdurulabildi. Yakalanan hırsız ise gözaltına alındı. Olay, bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi.

Muğla Sağlık İl Müdürlüğü’nden çalınan 48 HD 818 plakalı Toyota marka otomobilin Çine İlçesi güzergahından Yenipazar’a doğru geldiğini belirleyen jandarma, ilçe girişinde barikat kurdu.

Dur" ihtarına uymayan ve kurulan barikatı geçmeye çalışan otomobil, lastiklerine ateş edilerek durdurulmak istendi. Açılan ateş sonucu lastiği patlayan otomobil, devrilerek şarampole yuvarlandı. Araç içinde bulunan ve oto hırsızı olduğu öne sürülen Erdinç Abay ise yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan Abay’ın sorgulamasının sürdüğü, sorgulamanın ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2005 Cumartesi 15:47:56
Güncelleme :21 Ocak 2006 Cumartesi 17:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yenipazarlı IP: 85.96.23.xxx Tarih : 24.02.2005 19:15:35
ben bir yenipazarlıyım bu haberin tam tersi ilçede konusulmustu. bunun hangisi dogru. ilçede konusulan: araba yenipazarın camlık mevkisinin alt taraflarında bir ara sokakta ekiplerce sıkıstırılmış hırsız kaçamayınca aracı çıkmaz sokağın sonundakı merdivenlere çerpmış. daha sonra hırsız aractan inerek kaçmak isteyince ekiplerce yakalanmış diye konusuldu şimdi bu haberi okuyuncaq ikilemde kaldım bunun hangisi dogru aydınlatırsanız memnun olurum. Yanlış haber herzaman yanlış anlayışlara yol acar.