23
Mayıs
2024
Perşembe
YENİPAZAR - AYDIN

Kaymakam'a veda

Elazığ’ın Palu İlçesi’ne tayini çıkan Yenipazar Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, daire müdürleri ile mahalle ve köy muhtarlarının verdiği veda yemeğiyle uğurlandı. Karaömeroğlu, "Yenipazar İlçesi’nin önü ve yönü açık olsun" dedi. 

16 Ekim 2002 tarihinde Bozdoğan İlçesi’nde göreve başlayan, daha sonra 28 Eylül 2004 tarihinde Yenipazar Kaymakamlığı’na atanan Erol Karaömeroğlu’nun tayini, Elazığ ilinin Palu İlçesi’ne çıktı.

Yemekte konuşan Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, "Kaymakamımız Erol Karaömeroğlu’nun tayininin çıkması bizleri üzdü. Ancak bu bir devlet hizmeti. Kendisinden ayrılmak istemediğimiz kaymakamımızı, yeni görev yerine gönül rahatlığı içersinde uğurluyoruz" diye konuştu.

Yemekte veda konuşması yapan Yenipazar Kaymakamı Erol Karaömeroğlu da, "Ben Aydın’a Bozdoğan Kaymakamı olarak geldim. Ardından Yenipazar Kaymakamlığı’na atandım. Şimdi de Elazığ ilinin Palu İlçesi’ne gidiyorum. Ben Karadenizliyim. Buraları çok sevmiştim. Yenipazar İlçesi’nde güzel hizmetler yapmaya çalıştık. Ben, Yenipazar İlçesi’nin önü ve yönü açık olsun istiyorum. Kalbi ve gönlü açık olsun diliyorum. Sonuç olarak ilçemizde çok şeyler yapabildiğim iddiasında değilim. Fakat zihinlerde yeni bir idare ve yaklaşım tarzı çalışan, insanı sırf insan olduğu için seven devlet onurunu koruyan ve artık unutulmaya yüz tutmuş kimi saygın değerlere yeniden hayat vermeye çalışan bir mülki idare amiri olarak hatırlanabilirsem bu bana yeter" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2005 Pazartesi 14:49:46
Güncelleme :21 Ocak 2006 Cumartesi 17:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?