20
Mayıs
2024
Pazertesi
YENİPAZAR - AYDIN

Yenipazar'da masa tenisi kursu

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Salih Kızıltepe’nin girişimleri; Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile ilk ve orta dereceği eğitim kurumlarında okuya öğrenciler için masa tenisi kursu açıldı.


Kurs programı hakkında bilgiler veren Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Salih Kızıltepe, “Aydın ilinde bir ilki Yenipazar Halk Eğitimi Merkezi ile birlikte gerçekleştirdik. İlk defa bir ilçemizde masa tenisi kursu açtık. Bugün, otuz öğrenciyle başlattığımız bu kurstan Türkiye Şampiyonu sporcular çıkarmayı hedefliyoruz. Bu nedenle bu kursu çok önemsiyoruz. Bu hedefimize önümüzdeki yıllarda ulaşmak için öğrencilerimizle birlikte çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Bundan böyle masa tenisi Aydın İlinde daha çok sevilecek” dedi.
Kursların geçem hafta içerisinde başladığına değinen Kızıltepe, “Masa tenisi kursumuz; İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonunda 17 Haziran 2008 tarihinde 2 grup halinde toplam 30 öğrenci ile başladı. Yenipazarlı gençlere masa tenisi sporunu sevdirmeyi ve alt yapı oluşturmayı hedefliyoruz. 15 Ağustos 2008 tarihinde sona erecek olan kursumuzu, yeni eğitim öğretim yılında da devam ettirmeyi planlıyoruz”

..
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 16:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?