17
Mayıs
2024
Cuma
BABADAĞ - DENİZLİ

Babadağ belgeseli için düğmeye basıldı

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nin tarihi ve ekonomisinin anlatılacağı "Geçmişten Günümüze Babadağ" adlı belgesel çekiminin önümüzdeki günlerde başlayacağı bildirildi.

Tekstil ürünleriyle ünlü ilçelerden biri olan Babadağ’da, TRT’nin çekeceği "Geçmişten Günümüze Babadağ" isimli belgeselin ilçenin tanıtımına önemli katkı sağlayacağı dile getirildi. Önümüzdeki dönemde çekimleri başlayacak olan belgeselde danışmanlık görevini yapan Egeli Araştırmacılar ve Yazarlar Birliği (EGAYDER) Genel Başkanı araştırmacı-yazar Şükrü Tekin Kaptan, belgeselin Babadağ İlçesi’nin tanıtımına katkıda bulunacağını söyledi.

 Kaptan, TRT ekibine birlik olarak her türlü desteği vereceklerini, kültürel ve araştırma alanlarında edindikleri tüm bilgileri paylaşacaklarını açıkladı.

TRT İzmir Televizyonu’nda görevli Neside Sağlık’ın yönetmenliğini yapacağı belgesel, TRT Int, TRT Avrasya, TRT1’de yayınlanacak. Yarım saatlik bir süreyi içerecek belgeselde ana hatlarıyla Babadağ İlçesi’nin tarihi, coğrafi konumu, kültürü, sanayisi, ticaret ve ekonomisi anlatılacak.

.
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2004 Cuma 12:06:50
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 12:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HASAN ARIKAN IP: 94.122.229.xxx Tarih : 7.05.2012 22:16:20

MERHABA ELLERİNİZE SAĞLIK TÜM EKİBİNİZE BABADAĞLI BİRİ OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK GÜZEL BİR ÇEKİM OLMUŞ EĞER MÜMKÜNSE CD SİNİ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ ?CUMHURRİYET MAH  159 SK NO 9BABADAĞ /DENİZL