19
Mayıs
2024
Pazar
BABADAĞ - DENİZLİ

Babadağ çetesi çökertildi

Türkiye’nin çeşitli illerinde küçük ve büyükbaş hayvan, market, otomobil ve işyeri hırsızlığı gerçekleştirdikleri iddia edilen 4 kişilik hırsızlık çetesi, Sarıgöl ve Alaşehir polisinin operasyonları sonucu yakalandı. Yakalanan hırsızlardan üçünün kardeş ve birinin de enişteleri olduğu öğrenildi.

Sarıgöl ve Alaşehir Emniyet Amirliği’nin ortaklaşa düzenledikleri operasyonda 4 kişilik Babadağ çetesi kıskıvrak yakalandı. Önceki gün Sarıgöl İlçesi Konak Mahallesi Halis Selçuk Caddesi üzerindeki Mehmet Keskin’e ait Küpra Giyim Mağazası’ndan kumaş çalan şebeke üyeleri, kaçarken kaza yapınca kullandıkları 43 AE 679 plakalı dolmuş şarampole yuvarlandı.

Yaya olarak kaçmaya çalışan hırsızların peşine düşen Sarıgöl Emniyet Amirliği ekipleri, dolmuşun plakasının sahibini tespit ettikten sonra araştırmaya başladı. Dolmuş sahibinin Alaşehir’de kısa bir süre önce ev kiraladığının öğrenilmesi üzerine düzenlenen operasyonda, Doğan Babadağ (44), Menderes Babadağ (40), Adem Kapısız (32) ve Cavit Babadağ (35) kıskıvrak yakalandı. Yapılan aramada 4 adet sahte kimlik, 3 adet sahte plaka ve 1 adet sahte ehliyet ele geçirildi.

Yakalanan şahısların Aydın başta olmak üzere Denizli, Manisa, Uşak, Isparta, Konya, Kütahya, Afyon ve Antalya’da değişik tarihlerde 65 hırsızlık olayına karıştıkları ve emniyet güçlerince de arandıkları öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2004 Perşembe 14:17:40
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 12:20:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?